Saturday, May 30, 2009

aku rindu kamu


Di tengah-tengah kekalutan nak hadapi final exam,tiba-tiba otak terfikir-fikir pasal cadangan nak wat reunion n gathering 5 Science 1??

hurm..tiadalah dapat aku memberi idea yg realistik macam mana nak kumpulkan kita semua balik pada 1 majlis..bak kata Husna..susah le kalau nak depend kat ex-raidah n ex-naibah kamu yg jauh ini..huhuhu..sebabnya,kalau nak buat perancangan rapi pun,kami tiada di Malaysia.maafkan kami..huhu..

tapi jauh di sudut hati,besar harapan aku letakkan pada rancangan nak wat reunion ni..alangkah manisnya kalau kita dapat bersua-muka balik..rata-rata dari kita,hanya berhubung di alam maya je[blog,friendster n YM]..and as for me,it's not enough bcoz i really miss all of you..

last kita gathered 1 kelas ialah time lunch kat chinese restaurant,right?masih ingat muka-muka yg dtg dgn wajah berseri semuanya..ye la...baru habis exam SPM..merdeka yer?hehe

rindu betul kamu semua...
setahun bersama berjuang dalam 1 kelas..segala masam manis pahit masin kita sama-sama rasa yer?dan memang kelas kita yang paling pelik buat tahun 2006?
how come 5 science 1 ialah kelas paling bising antara 6 kelas di bangunan B?
dan naibahnye sentiasa tiada dalam kelas?[di sini saya membuat pengakuan dan minta maaf..it's a bad side of me,sorry]..
kat cini,di uploadkan gambar kite2 zaman muda-muda dulu..hehe..
yelah,all of us dah nak masuk 20@21 kan?


hopefully,our reunion will be a reality..
really miss all of you..
doakan kami ex-5Sc1 di Jordan ni najah for this coming final exam..






4 comments:

husna zahran said...

salam..huhu..wa..mano gmbr sblh lg..br so jah ni..

gambar dikala ku masih lagi sedikit kurus berbnding sekarg..

uwa!! aku inginkan berat ku yg dulu..huhu

naz said...

aku ado 1 jah gambor..mu ada 2-2 ko?

haha..aku x suko muko aku dikala gambor ni diambik sbb time ni aku gemokkk...haha

biscuck said...

wahwah..wawa pengawas ko?

naz said...

wawa buke pengawas.. sokmo cari baloh nga pengawas ado lah..hik3..penolong ketuo kelas jahh..ketua kelas husna..wah3..sesuaiiiii sungguh..2x5..